Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

K-Rain Super Pro 5" – 12,5 cm rotoros szórófejház

K-Rain
5.413 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. július 29.
 •  2004-ben a "Legjobb rotoros fej" címet kapta az USA-ban
 •  elzárószelep a fej felső részén
 •  kiemelkedés 12,5 cm (5”)
 •  3/4" belső menetes bekötés
 •  baloldali szögbeállítási végpont
5.413 Ft
Menny.:db

Leírás

K-Rain Super Pro 5" – 12,5 cm rotoros szórófejház

A következő generáció professzionális rotoros öntözőfeje 2004-ben a "Legjobb rotoros fej" címet kapta az USA-ban. A Flow Shut-Off (elzárószelep) lehetővé teszi, hogy az áramlást közvetlenül a fejnél állítsuk meg. A K-Rain Super Pro rotoros szórófej szabadalmaztatott beépített vízelzáró szerkezete a könnyebb kezelhetőséget, a szárazabb beüzemelést és karbantartást nyújtja részünkre. Kiválóan alkalmas új telepítéseknél, a már meglévő gyepesített területen nyugodtan öntözhetünk, a még kialakításra váró területen lévő szórófejeket pedig elzárhatjuk és zavartalanul folytatódhat a további részek előkészítése.

K-Rain Super Pro egy olyan vízmeghajtású, rotoros típusú szórófej, amely képes 7,9-14,6 m közötti terület lefedésére 2,1-4,8 bar üzemi nyomás mellett, 1,7-35,96 l/perc vízkijuttatással. A Super Pro kilenc numerikusan kódolt, egymással felcserélhető fúvókával van ellátva. A fúvókából a vízsugár kilépési szöge 26°. A Super Pro rendelkezik még négy numerikusan kódolt, cserélhető alacsonyszögű fúvókával is. A vízsugár kilépési szöge ezeknél 12°. Az öntözési távolság a sugárcsökkentő csavar használatával pontosan beállítható.

A K-Rain Super Pro teljeskör és körcikk öntözést biztosít 40°-tól 360°-ig. A szórófej szórásszögének kijelzésére, a tetején elhelyezett szögtérkép és a nyíl alakú mutató szolgál, amely a kiválasztott ívnek megfelelően mozog. 360° beállítása esetén a szórófej átáll egyirányú forgásra. A szórófejben egy speciális kuplung van kialakítva, amely megakadályozza, hogy a forgórész erőszakkal történő eltekerésekor a belső mechanizmus károsodjon. A szórófejbe beépítésre került egy speciális szögmemória is, ami kitérítéskor lép működésbe, amennyiben a szórófejet működés közben valaki eltekeri, akkor a szórófej automatikusan visszaáll az eredetileg beállított értékekre. A szórófej 12,5 cm magas kiemelkedő résszel rendelkezik és 3/4"-os belsőmenetes csatlakozással.

A pontos és hatékony működtetés érdekében a szórófejek fúvóka kiválasztását ajánlatos szakemberre bízni. 

K-RAIN érdekességek / tények:

A K-Rain szabadalmaztatott szögbeállítás-kijelző, a világon a legkönnyebben kezelhető rotor beállító szerkezetet jelenti.

K-Rain Super Pro rotoros szórófej időt, pénzt és vizet takarít meg Önnek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Műszaki jellemzők K-Rain Super Pro rotoros szórófejház
baloldali szögbeállítási végpont
3/4"-os belső menetes csatlakozás
Szórásszögtartomány 40°-tól 360°-ig.
Kijuttatott vízmennyiség 1,7-35,96 l/perc
Nyomástartomány 2,0-4,83 bar
A ház magassága 19 cm; 43 cm a nagy-kiemelkedésű típus
Ajánlott fejkiosztás 8,5-13,4 m
Öntözési sugár 8,5-14,9 m
Vízsugár kilépési szöge 26°
Alacsonyszögű vízsugár kilépési szöge 12°
Fúvókák 8 normál és 4 alacsonyszögű tartozék
Kiemelkedés 12,7 cm (5")

Termék jellemzők

 • Az elzárószelep használatával a vízáramot azonnal elzárhatjuk a fej felső részén a csavarhúzó egyszeri elfordításával, vagy pedig a K-kulccsal, hogy ezt követően könnyedén és egyszerű mozdulatokkal fúvókát cserélhessünk.
 • Forradalmi jelentőségű szabadalmaztatott szórásszögbeállítás.
 • Könnyű beállítás másodpercek alatt a szórófej tetején, egy laposfejű csavarhúzó segítségével szárazon, vagy működés közben is.
 • 5”-os 12,5 cm kiemelkedés
 • 3/4"-os belső menetes csatlakozás, lehetővé teszi az összes normál forgó szórófej cseréjét.
 • 2 az 1-ben, körcikk vagy teljeskör öntözés egyben. Fokozatmentes beállítást biztosít 40°-tól folyamatos 360°-ig.
 • A szabadalmi oltalom alatt álló szögbeállítás-kijelző, a beállított szög egy nyilas mutató segítségével olvasható le a szórófej tetején.
 • A szögmemóriával rendelkező szerkezet segíti a rotort automatikusan az előre beállított helyzetbe visszahozni, még akkor is, ha közben valamilyen külső beavatkozás történt.
 • A jól bevált, szabadalmaztatott visszaálló-mechanizmus biztosítja a beállított helyzethez való folyamatos visszatérést, illetve visszaállást. A szerkezet már több mint 20 éve működik!
 • A beépített csúszógyűrű segítségével a baloldali kezdőpont pozíciót könnyedén be tudjuk állítani a kiemelkedő rész elfordításával.
 • A nagy igénybevételre tervezett gumiborító megvédi a berendezést a külső behatásoktól és hozzájárul az üzembiztos működéshez.
 • A fúvókák széles választéka – ideértve a normál és az alacsonyszögben működőket – megfelelő rugalmasságot biztosít a rendszertervezésben és megkönnyíti a kívánt paraméterek elérését.
 • Rendelhető hozzá visszafolyásgátló talpszelep is, amely csökkenti a szórófejnél előforduló szivárgást, ezáltal vizet takarít meg és üzembiztosabbá teszi az öntözőrendszerét.
 • 5 év gyári garancia