Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

K-Rain PRO 100 1” külső menetes mágnesszelep

K-Rain
6.908 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. június 14.
 •  nincsen átfolyás-veszteség (döntött membránház)
 •  saját membránszűrő (a technológia szivattyús öntözésnél is megoldást nyújt!)
 •  lassú nyitás-zárás (nincsen vízkalapács!)
 •  külső menet kialakítás
6.908 Ft
Menny.:db

Leírás

K-Rain PRO 100 1” külső menetes mágnesszelep

A korszerű, üzembiztos, speciális kialakítású membrán miatt a K-Rain PRO 100 külső menetes mágnesszelep tökéletes választás akkor is, ha szennyezett vízzel van dolgunk. A K-Rain PRO 100 mágnesszelepeket úgy tervezték, hogy minimális nyomáscsökkenés mellet elhanyagolható mértékű legyen a szennyeződésekből eredő meghibásodások kockázata is. Így összehasonlítva más gyártók szelepeivel, a Pro 100 mágnesszelep ideális, üzembiztos megoldást jelent, ha kútból, vagy élővízből (tó, patak, folyó) kell megoldanunk az öntözést.

Speciális kialakítás

Az egyedi kialakítású döntött membrán lényegesen jobb áramlási tulajdonságokat eredményez a hagyományos kialakítású mágnesszelepekhez képest. Jelentősen növelhető a maximális átfolyó víz mennyisége, emellett jelentősen lecsökkent az áramlási veszteség.

Öntisztuló szűrő

Az egyedi kialakításból adódóan a vízben lévő nagyobb szennyeződések is könnyebben áthaladnak a szelepen, azok nem tudnak működés közben problémát okozni. A membrán egy 50 mesh finomságú rozsdamentes szűrővel van ellátva, amely a víz turbulenciáját felhasználva folyamatos öntisztítást végez. Nyitáskor és záráskor a K-Rain PRO 100 mágnesszelepen belül kialakuló turbulens áramlás segít a membrán szűrőjének a tisztán tartásában, ami hosszú távon is megbízható működést eredményez.

Zárt kialakítású szolenoid

A szolenoid úgy lett kialakítva, hogy a benne lévő vasmag, a szolenoid leszerelése után, a szelep karbantartásakor sem esik ki belőle.

A pontos és hatékony öntözőrendszer működtetés érdekében a mágnesszelep kiválasztását ajánlatos szakemberre bízni. Keressen minket szaktanácsadásért a K-Rain mágnesszelepekkel kapcsolatosan!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Méretek
Magasság 10,16 cm
Szélesség 7,62 cm
Hosszúság 13,34 cm
Technikai jellemzők
Átfolyó víz mennyisége 2,84-132,5 l/perc (0,17-7,95 m 3 /óra)
Nyomás 1,38-10,34 bar
Nyomásveszteség 0,35 bar, 6,81 m 3 /órás (113,5 l/p) vízátfolyásnál
Szolenoid 24 V váltóáramú 50 Hz
Behúzó áram 0,43 A
Tartóáram 0,25 A

Termék jellemzők

 • A nagy igénybevételhez tervezett, rozsdamentes és UV sugárzás-álló PVC ház jelentősen meghosszabbítja a szelep élettartamát.
 • A döntött kialakítású membrán egyenes vízáramlást biztosít, ami jobb átfolyást biztosít és csökkenti a súrlódásból származó nyomásveszteséget.
 • A mágnesszelepet úgy tervezték, hogy ellenálljon az apró szilárd szennyeződésekkel teli víz káros hatásának. A mágnseszelep alkalmazási területei rugalmasan változtathatók.
 • A külső légtelenítő kitekerésével is végezhetünk kézi indítást.
 • A szolenoid 3/4 fordulatnyi elfordításával, vízszivárgás nélkül, egyszerűen végezhető a kézi indítás/zárás.
 • Speciális belső szűrőrendszerrel ellátott, az áramlás segítségével nyitáskor és záráskor tisztítja saját magát, így biztosítva a megbízható üzemelést.
 • 5 év gyári garancia