Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Öntözésvezérlők

Az amerikai Orbit és K-Rain márkák hivatalos hazai forgalmazóiként kínálatunkban megtalálja ezen márkák professzionális öntözőrendszer vezérlő termékeit, legyen szó hagyományos, vagy okos vezérlőről. Jellemzőjük a könnyű kezelhetőség és megbízhatóság. Márkáink világszerte elismertek és keresettek. Többszöri napi indítás, öntözési zónák közötti elosztás, vízkijuttatás kezelése, időjárás követés, talajadottságok és növények közötti megosztás. Vezérlőink technikai tudásától függően akár mindet kezelheti.

Az öntöző központi eleme az öntözésvezérlő. Több típusát különböztetjük meg alkalmazási területtől, illetve a kert tulajdonosának döntésétől függően:

Beltéri öntözésvezérlő, melyet fedett és száraz helyen lehet felszerelni és üzemeltetni.

Kültéri öntözésvezérlő időjárásálló házburkolata megengedi, hogy bárhova felszereljék (kivételt képeznek a párás helyek, pl.: vízóra, vagy szivattyúakna).

Elemes és kerti csapra szerelhető öntözésvezérlő speciális változatai az öntözésvezérlőknek. Egyes változatait üzemeltethetjük direktben a kerti csapra szerelve, illetve létezik teljesen vízálló típus, amely megegyező funkciókkal rendelkezik, mint a normál öntözésvezérlők, de ezeket nyugodtan telepíthetjük vízóraaknába, hiszen teljesen víz és páraállók megfelelő telepítéssel.

Az okos vezérlők, a kerti öntözésvezérlés új generációja, ami forradalmasítja minden elképzelését arról, amit eddig az öntözőrendszerről tudott! Ezek az intelligens vezérlők valóban kielégítik az automata öntözés fogalmát. Az alap beállításokat követően képes önmagától igazodni az időjárási körülményekhez és figyelemráfordítás nélkül elvégezni a szükséges vízkijuttatást. Terepviszonyok, árnyékoltság és egyedi szükségletek szerint finomrahangolható vízigény. Online kapcsolattal bárhonnan rátekinthet és bárhol beleszólhat a programba. Élvezze kertje szépségét az állandó öntözés felügyelet kényszere nélkül! Bízza rá a feladatot okos öntözőrendszer vezérlőjére!