Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

K-Rain Mini Pro 4" - 10 cm rotoros szórófejház

K-Rain
4.597 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. július 29.
 •  kiemelkedés 10 cm (4”)
 •  1/2" belső menetes bekötés
 •  5 darabos fúvóka készlet
 •  szabadalmaztatott szórásszög beállítás: 40°-360°
 •  5 év gyári garancia
4.597 Ft
Menny.:db

Leírás

K-Rain Mini Pro 4" - 10 cm rotoros szórófejház

A K-Rain Mini Pro rotoros szórófej tökéletes megoldást nyújt a kisebb füves felületek és parkok öntözése számára, valamint az esőztető szórófejek kiváltásához. Amikor az öntözési iparág vezető forgó szórófejét a Mini Pro típust szemléli, akkor a kulcsszó a HATÉKONYSÁG. A szórófej 3 különböző kiemelkedéssel kapható, minden szórófejhez széles fúvóka választék tartozik. A Mini Pro, megfelelő rugalmasságot biztosít Önnek öntözőrendszere megtervezéséhez.

K-Rain MiniPro egy olyan vízmeghajtású, rotoros típusú szórófej, amely képes 5,1-9,0 m közötti terület lefedésére, 2,1-3,4 bar üzemi nyomás mellett, 2,84-12,5 l/perc vízleadással. A Mini Pro öt numerikusan kódolt, cserélhető fúvókával rendelkezik. A fúvókák kilépési szöge 26°. A szórófej rendelkezik egy rozsdamentes sugártörő csavarral. A K-Rain Mini Pro rotoros szórófej 40°-360° közötti szórásszög szabályozási lehetőséget biztosít. A szórófej beállítása egy külön beállító csavarral történik a ház felső részén, egy laposfejű csavarhúzó segítségével. A szabályozást a szórófej tetején található nyíl-mutató segíti, amelyet a kívánt szórásszög mértékének megfelelően kell elforgatni.

K-RAIN érdekességek / tények:

A K-Rain volt az első, amely a laposfejű csavarhúzó segítségével történő rotor beállítást bevezette – még 1989-ben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Csatlakozás ½”-os belsőmenet
Beállítható szórásszög 40° - 360°(A szögbeállítás a baloldali végponttól indul.)
Kijuttatott vízmennyiség 2,84 l/p – 12,5 l/p (0,2 m3/óra – 0,8 m3/óra)
Csatlakozás 1/2"-os belsőmenet
Beállítható szórásszög 40°-360°
Kijuttatott vízmennyiség 2,84 l/p – 12,5 l/p (0,2 m3/óra – 0,8 m3/óra)
Működési nyomás 2,1 bar – 3,4 bar
Ajánlott osztásköz 5,1 m – 9,0 m
Öntözési sugár 5,1 m – 9,0 m
Vízsugár kilépési szöge 26°
Kiemelkedés 10 cm (4")

Műszaki jellemzők

 • Forradalmi jelentőségű szabadalmaztatott szórásszög beállítás. Könnyű beállítás másodpercek alatt a szórófej tetején, egy egyszerű csavarhúzó segítségével szárazon, akár működés közben is.
 • Szórásszög beállítási lehetőség 40° és 360° között.
 • A szabadalmaztatott szórásszög beállításjelző, a szórófej tetején lévő szögtérkép segítségével jelzi a beállítás pontos fokát.
 • A szórásszög beállító rendelkezik egy csúszókuplungos biztonsági mechanizmussal is, amely a túlállítást, túlszabályozást, és a meghajtás ezzel kapcsolatos meghibásodását hivatott megakadályozni.
 • A jól bevált, 20 éve szabadalmaztatott visszafordító mechanizmus folyamatos visszafordítást, az eredeti pozícióhoz való visszatérést biztosít.
 • Az erős igénybevételre tervezett gumiborító védi a szórófejet a külső sérülésektől és ezzel is növeli az üzembiztonságot.
 • A beépített csúszógyűrű segítségével a baloldali kezdőpont pozíciót könnyedén be tudjuk állítani a kiemelkedő rész elfordításával.
 • A fúvókák gazdag választékának köszönhetően rugalmassá tehető a rendszertervezés, s ennek megfelelően az egyéni igények kiszolgálása.
 • Rendelhető hozzá visszafolyásgátló talpszelep is, amely csökkenti a szórófejnél előforduló szivárgást, ezáltal vizet takarít meg és üzembiztosabbá teszi az öntözőrendszerét.