ipari ásványok Termékek

Gyártók

EdenEgyébIntermas Kft. / Nortene / StanleyK-RAINOASEORBITPedrolloPONTECScottsSPERONITECNOCOOLINGZDS

Vásárlói kosárkedvezmény

10% kedvezményt adunk Önnek!

 

Tegyen kosarába legalább 25.000.- forint összeget elérő termék(ke)et és megajándékozzuk Önt egy azonnali 10% kedvezmény jóváírással.

 

A 10% kedvezmény a vásárlói kosarában automatikusan jóváírásra kerül, amint a behelyezett termék(ek) értéke eléri(k) a 25.000.- forint  bruttó összeget.

A webáruház termékei bruttó árakkal vannak ellátva, így könnyen kalkulálható, hogy mikor éri el a szükséges vásárlási szintet a 10%-os kedvezmény megszerzéséhez.

 

Fontos:

Azon termékeknél, ahol a termék alapára meghaladja a 25.000.- forint bruttó összeget, ott a rendszerünk automatikusan jelöli a kedvezményt egy "10% online kedvezmény" felirattal. Így Ön könnyen és egyszerűen tájékozódhat az adott árelőnyről és így teheti vásárlói kosarába.

 

Örömmel adjuk, éljen vele!

 

Mineralholding Kft.Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?


Hírlevél

Értesüljön akcióinkról és híreinkről időben. Iratkozzon fel a hírlevélre.

ÉrdekelLetölthető dokumentumok

Használati útmutatók, termékismertetők, katalógusok, videók, árlisták

megnézem


Ügyfélvélemények

Mayerné, Ági és családja

Gratulálok az ötletért, és hogy a kis emberek kényelmére is gondolnak, elérhető áron. Szívesen ajánlom Önöket ismerőseimnek is..Jó nyarat kívánok Önöknek,

Zöld-mező Major

Az alginithez nagy reményeket fűzünk, az idén is használtunk belőle kísérleti jelleggel, és nagyon látványos eredmények értünk el vele.

Szabóné Spitzmüller Mariann

Legyen sok elégedett, sőt a szolgáltatásaiktól, segítőkész hozzáállásuktól meghatódott ügyfelük, mint amilyennek most mi érezzük magunkat.
Még egyszer köszönjük, és sok sikert!

 

További ügyfélvélemények »

 

Váltás mobil verzióra

Krain