ipari ásványok Termékek

Gyártók

EdenEgyébIntermas Kft. / Nortene / StanleyK-RAINOASEORBITPedrolloPONTECScottsSPERONITECNOCOOLINGZDS

K-Rain PRO-S CV 6" – 15 cm szórófejház talpszeleppel

Gyártó: K-RAIN

Termékkód: K__78006_CV

3.933 Ft27% ÁFA-val

darabszám:

Részletes jellemzők

K-Rain PRO-S CV 6" – 15 cm szórófejház talpszeleppel

 

Az új K-Rain PRO-S szórófejek robosztus, telepítőbarát kialakítású sorozata elérhető 5, 7.5, 10, 15 és 30 cm-es kiemelkedéssel. Alkalmas bármely belsőmenetes fúvóka használatára.

A PRO-S CV típus speciális kialakítású, gyárilag beépített talpszeleppel rendelkezik. Képes az akár 1-3 méter szintkülönbséget is megtartani.

 

Ideális megoldás kisebb füves felületek, cserjés területek számára. A PRO-S esőztető szórófejeket a telepítők igényeinek megfelelően tervezték. A K-Rain Pro-S szórófejek a robosztus kialakításuknak köszönhetően kiváló tulajdonságokkal bírnak. Erősített ház és fedél, egybeöntött tömítés, rozsdamentes visszahúzó rugó. Szivárgásmentes tömítés, amely még alacsony nyomás mellett is tökéletes kiemelkedést biztosít. Speciális anyagának köszönhetően kopásálló, valamint nem tapadnak meg rajta mikrobák.

 

K-Rain PRO-S CV szórófejekhez igény szerint választhatóak külső menettel rendelkező:

 

A pontos és hatékony működtetés érdekében a szórófejek fúvóka kiválasztását és beszerelését ajánlatos szakemberre bízni. Tekintse meg öntöző viszonteladóink listáját vagy keresse fel kertépítőjét!

Előnyök

 

Váltás mobil verzióra

Krain