ipari ásványok Termékek

Gyártók

EdenEgyébK-RAINNortene / Intermas Kft.OASEORBITPedrolloPONTECScottsSPERONITECNOCOOLINGZDS

STOP-PER környezetbarát síkosságmentesítő járdasó 5 l

Gyártó: Egyéb

Termékkód: STOPPER5

2.457 Ft27% ÁFA-val

darabszám:

Részletes jellemzők

STOP-PER környezetbarát síkosságmentesítő járdasó

 

Új, környezetbarát csúszásgátló és jégmentesítő megoldás egyben, amely kloridmentes, így védi járdáját, növényeit, járművét, óvja házi kedvence tappancsát.

 

A STOP-PERt egy természetes vulkanikus kőzet, a perlit és egy jégoldó folyadék, a kalcium-magnézium acetát (CMA oldat) egyesítésével hozták létre.  A duzzasztott perlit, fizikai tulajdonságai miatt jégre szórva, rálépve összetörik és homokszerű síkosságmentesítő anyagként viselkedik. A perlit szemcse nyomásra (pl. emberi léptek, vagy járművek kerekei alatt) összetörik és az addig magában tárolt CMA oldat kipréselődik belőle és a jeget, havat felolvasztja.

 

A közönséges konyhasóval ellentétben, ami rengeteg kárt okoz, ez egy zöld, környezetbarát megoldás. Nincs korrozív hatása, így sem a fémekre, sem a betonra nem ártalmas. Alkalmazható járdán, fém- és vasbeton szerkezetű felületeken, hidakon, mólón és díszburkolaton is. Nem szennyezi a környezetet, mert összetevői tápanyagként beépülnek a talajba. Nem marja fel a járdát, nem égeti ki a növényeket, nem korrodálja az autó karosszériáját, nem irritálja a háziállat tappancsát. A tél elmúltával besöpörhető a talajba.

 

Zöld és természetbarát síkosságmentesítő!

Előnyök

A termék jellemzői:

 

- Csúszásgátló és jégoldó

- Járófelületre való kiszórásra

- Perlit és CMA oldat keveréke

- Szemcseméret: 1-5 mm

- Kiszerelés: 5 liter zsákban

 

  • Kettő az egyben megoldás:
  1. a szemcse mechanikai tulajdonságai miatt csúszásgátló
  2. a hozzáadott CMA folyadék jégoldó
  • Teljes mértékben környezetbarát: a CMA oldat tápanyagként beépül a talajba, míg az összetört perlitszemcse a talaj szerkezetét és vízháztartását javítja
  • Védi a járdát, díszburkolatot
  • Nem teszi tönkre az autók karosszériáját
  • Óvja a házi kedvencek tappancsát
 

Váltás mobil verzióra

Krain