Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pedrollo JSWm 2CX önfelszívó kerti szivattyú

Pedrollo
87.257 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: 4.952 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 11.
87.257 Ft
Menny.:db

Leírás

Pedrollo JSWm 2CX önfelszívó szivattyú

A Pedrollo JSWm 2CX kerti szivattyú elsősorban 4-6 méter szívómélységű kutakhoz, víztárolókhoz javasolt. Szállítási teljesítménye és nyomása alapján többnyire elegendő a legtöbb öntözési és házi vízellátási feladatra.

A szivattyú JET kialakításának köszönhetően nagy mennyiségű levegőt vagy gázt tartalmazó folyadék szállítására is alkalmas, így az úgynevezett gázos kutaknál is kiváló hatásfokkal tud dolgozni. A normál centrifugál szivattyúknak az üzemeltetése nagyon nehézkes vagy egyenesen lehetetlen gázos kutaknál. Kiválóan alkalmazható háztartási és ipari célokra egyaránt, mint kertek, fóliák öntözésére, automata öntözőrendszerek ellátására valamint házi vízművekhez és nyomásfokozásra is. Nyomásfokozó szivattyúként való alkalmazásakor figyelembe kell venni, hogy a Pedrollo JSWm 2AX szivattyú maximális megengedett üzemi nyomása nem haladhatja meg a 6,5 bar-t. A szivattyúzott folyadék hőmérséklete -10 és +40 celsius fok között megengedett, a környezeti hőmérséklet pedig nem haladhatja meg a +40 celsius fok-ot.

Hazánkban már 1992-óta jelen lévő Pedrollo szivattyú márka egyik legnagyobb darabszámban eladott JSW2 sorozatának a tagja és a JSWm 2CX az egyik kedvelt típusa. Alkatrészellátása biztos alapokon nyugszik. Nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkező megbízható minőségi szivattyú, kiváló hatásfokkal.

A Pedrollo JSWm 2CX szivattyú, fröccsenés ellen védett, azonban az időjárás viszontagságaitól védett, lehetőleg jól szellőző páramentes helyre kell telepíteni.

Amennyiben aknába telepíti, gondoskodjon annak szellőzéséről. Télen gondoskodjon a szivattyú víztelenítéséről a leeresztő csavar kitekerésével. Több hónapos leállás esetén javasolt 1-2 deciliter étolaj betöltése a szivattyú házba ezzel elkerülhető a járókerék letapadása, és tavasszal gondmentesen újra indul. Hosszú állásidő után, ha a szivattyú indításkor csak búg, egy fogó segítségével forgassuk át a motort a hűtőventillátornál.

Amennyiben nem biztos a szivattyú választásban, tervezésben keressen minket szaktanácsadásért!

Kérjen egyedi ajánlatot, amennyiben eltérő teljesítményű szivattyúra lenne szüksége.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Technikai adatok
Feszültség 230 V
Névleges áram 6,6 A
Teljesítmény (P1) 0,75 kW
Indítókondenzátor 25 μF
Súly 15,1 kg
Kapacitás 5 - 70 liter/perc
Emelőmagasság 47 méter
Felszívási mélység max. 9 méter
Szívócsatlakozás 1″
Nyomócsatlakozás 1″
Garancia 2 év

Műszaki jellemzők

Rövid leírás:

Egyfázisú (230V), önfelszívó (JET) szivattyú. Maximális szívómélység: 9 m.

Alkalmazási terület:

Kerti locsolás, öntözés, öntözőrendszer üzemeltetés, házi vízellátás, tisztavíz szivattyúzása. Alkalmazható gázos vizek szállítására is.

Munkaponti adatok:

45 liter/perc, 2.8 bar üzemi nyomáson

Szerkezeti anyagok:

Öntvény szivattyúház, technopolimer járókerék és diffuzor, rozsdamentes acél tengely, szén/kerámia csúszógyűrűs tömítés.

Motorjellemzők:

Egyfázisú aszinkron motor. IP 44-es védettség, F szigetelési osztály. Beépített hővédelem.