Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Őszi füvesítés, gyepfenntartás ICL technológiával

Őszi füvesítés, gyepfenntartás ICL technológiával

Az eqo.s technológia kifejlesztése és gyártása az ICL kutatási és fejlesztési tevékenységének számottevő részét tette ki. A kiterjedt szakértői csapat (kémikusok, vegyészmérnökök, agronómusok, elemzők, műszaki és marketing szakemberek) több éves munkájának köszönhetően az ICL továbbra is a legjobb minőségű műtrágyákat kínálhatja a legmagasabb tápanyag-hasznosítási hatékonysággal, miközben megfelel a jövő jogszabályainak és szigorú követelményeinek.

Nem csupán a jó minőségű műtrágyák és fűmagok megalkotása a fontos, de elengedhetetlen feltétel a ezek szabályszerű kijuttatása is a megkívánt gyepfelület megteremtése érdekében. Házi kerti felhasználásra az ICL palettáján erre két jól használható kiszóró terméket találunk, amivel elérjük ezt a célt. Az Easy Green kiszóró kocsi a nagyobb felületek kényelmes beterítését szolgálja, míg a HandyPro egy sokoldalú, kézi applikátor kisebb területekhez. Számos alkalmazásra használható, beleértve kis gyepeket, kerteket vagy pontszerű kezeléseket.

Az ICL az őszi szezonra végre piacra dobta a régen várt, 1kg-os kiszerelésű Toscana fűmagot!

ICL Toscana fűmag 1 kg

A kifejezetten a magyarországi klímára szelektált fajta nemcsak gyönyörű, sötétzöld levélzetű gyepet eredményez, de kimagasló hó- és szárazságtűrésével is kitűnik, így ritkán öntözött területeken is szép és elegáns marad a gyep. A kis kiszerelés alkalmat ad kisebb felületek befüvesítésére, megkopott területek felülvetésére.

Ne felejtsük el, hogy szeptember-október a fűmagvetés legjobb időszaka! Most a legmegfelelőbb az idő arra, hogy belevágjunk a gyep ültetésébe vagy meglévő gyepünk regenerálásába. Ekkor a talaj még kellően meleg hőmérsékletű, a gyomok lassabban nőnek, ezzel ellentétben viszont a fűmagok hamar kicsíráznak. Így tiszta és egyenletes gyep fejlődik ki. Az ICL fűmagok használatával biztos lehet benne, hogy olyan füvet kap, amely nemcsak szép, de rendkívül ellenálló és hosszan tartó is. Válassza az ICL Landscaper Pro fűmagjait a garantáltan megbízható minőségért! A Landscaper Pro New Grass gyepstarter műtrágya használata pedig segít a gyep gyorsabb és szebb növekedésében, fejlődésében.