Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ORBIT Basic teraszhűtés

Orbit
18.150 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. december 23.
18.150 Ft
Menny.:db

Leírás

ORBIT Basic teraszhűtés

Az Orbit Basic teraszhűtés teraszokra, játszóterekre, tárolókra, garázsokra, üzletek bejárataira, kert-helységekre, pavilonokra tervezett fix beépítésű teraszhűtő készülék. Öt acélbetétes rézfúvókával. A 3 m bevezető/bekötő csőszakaszt követően, úgynevezett 3 m hosszú aktív csőszakasz foglalja magába az egymástól 60 cm távolságra elhelyezett 5 db speciális réz-acélbetétes párásító fúvókát. A 3 m-es aktív rész - a szintén 3 m-es Basic bővítőkkel - egészen 15 m-ig hosszabbítható. A készüléket a tető vonala alatt elrejtve szinte láthatatlanul rögzítjük. Hatósugara 2 - 3 m, tehát 6 - 30 m2 intenzív napfénynek kitett terület kültéri klimatizálásához javasoljuk. Bővítő csatlakozásai révén, akár utólag is, gyorsan bővíthető a megadott mérethatárok között. Az egyenként 3 m-es kiegészítőn túl lehetőség van fúvóka toldatok beépítésére is, amennyiben a hűtött terület egy - egy pontja különös figyelmet érdemel.

Az Orbit Basic teraszhűtő párolgási hőelvonás elvén működik, nincs mozgó alkatrésze, karbantartást nem igényel, áramot nem fogyaszt. Előnye az elektromos split készülékekkel szemben - a költségkímélő beruházás és üzemeltetés mellett -, hogy nem fertőződik, növeli a levegő páratartalmát, megköti a port, polleneket, távol tartja a szúnyogot, repülő rovarokat. Üzemeltetése kifejezetten előnyös gyermekek, idősek, légzési problémákkal küzdők számára is. Egyszerűen csak a kerti csapra, fali kútra, vagy a locsolótömlőre kell csatlakoztatnunk és üzembe is helyezhetjük. A teraszhűtő készülék kizárólag a hálózatban lévő víznyomással üzemel. Nyomás hatására a speciális fúvókákon átpréselődő víz finom szemcsékre porlasztódik és a környezeti hőelvonás hatására gyorsan elpárolog és létrejön a kellemes lehűlés. A beépített automata drain ürítőszelepnek köszönhetően csepegés-mentesen üzemel. Tűző napon is kellemes körülményeket teremt: családi házak teraszain, büfékben, kert-helységekben, strandokon, mint párakapu jelentősen emelve a komfortérzetet.

Élvezze hűvösen teraszán a nyarat az Orbit Basic teraszhűtés használatával!

Amennyiben nem biztos a választásban, tervezésben, vagy nem találja a megfelelő kialakítású elemet keressen minket szaktanácsadásért, információért!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

jól elrejthető PVC cső 3/8” átmérőjű
bővíthető 3 méterenkénti szakaszokkal egészen 15 – 18 méterig
olcsó üzemeltetés 10 l/h vízfogyasztás 3 méterenként (szakaszonként)
működési nyomás 3 – 6 bar
áramfelvétel nincs
Garancia 2 év

Műszaki jellemzők

 • akár 6-9 fokkal csökkenti a környezeti hőmérsékletet
 • megköti a port, pollent, távol tartja a rovarokat
 • egészséges vízalapú hűtés
 • a készlet mindent tartalmaz ami, a működéshez és a felszereléshez szükséges
 • jól elrejthető  PVC cső
 • fába üthető bilincsekkel rögzíthető, ellenáll a korróziónak és a káros UV sugaraknak is
 • 3 m bevezető szakaszt követi a 3 m 5 darab porlasztó fúvókával szerelt aktív csőszakasz
 • bővíthető 3 méterenkénti szakaszokkal egészen 15 – 18 méterig
 • kiegészíthető flexi fúvóka szárakkal
 • speciális acélbetétes réz vízporlasztó fúvókák
 • vízcsatlakozásba épített acélszűrő gondoskodik a lebegő szilárd szennyeződések felfogásában, így gátolva a fúvókák eltömődését (természetesen a vízkőmentesítést nem váltja ki)
 • az időszakonkénti fúvóka karbantartástól eltekintve abszolút gondozásmentes
 • télre elegendő vízteleníteni, akár kint is maradhat