Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Napvitorla, a nyári kert hangulata

Napvitorla, a nyári kert hangulata

Mindenki várja már a meleg napsütést, a kánikulát, a nyarat! Hogyan teremtsük meg az árnyas pontokat a kertben, hogy még stílusos is legyen? Napvitorlával!

Napvitorlák

Amikor beüt a tikkasztó hőség és a meleg napsugarak már perzselővé válnak, akkor bizony a legnagyobb napimádók is árnyékba vonulnak, hogy biztonsággal átvészeljék a legforróbb órákat és elkerüljék az erős UV sugárzást. Az árnyékért azonban nem kell bemenni a négy fal közé, ha a kertben is meg tudjuk teremteni az árnyas sarkot. Legyen az a teraszon, vagy a füvön egy csinos szaletli alatt. Az árnyék megteremtéséhez nem lesz másra szükség, csak egy napvitorlára és máris tovább élvezhetjük a kert örömét. Nortene Sun-Net Kit napvitorláinkat a sarkaiknál fogva rögzíthetjük a kívánt helyre.

Napvitorla

Napvitorláink több színben, méretben és anyagban érhetők el. Formájuk háromszög, vagy négyszög, méreteik pedig 3x3m, 3.6x3.6m és 5x5m lehet. A Nortene Sun-Net Kit Tisse napvitorla anyagában a belátás korlátozóként is közkedvelt raschel háló, míg a Nortene Sun-Net Kit Polyester egy szövet, ahogyan a neve is mutatja. A Polyester talán egy picit elegánsabb megjelenést ad, de a felhasználás helye szerint mindenhol különféle igényeket találunk. Vízmegtartó képességük elég magas, ezért rögzítése egy minimális dőlésszöggel ajánlott, hogy az esővíz ne üljön meg benne.

Ez továbbá abban is segít, hogy az őszi falevelek nehezebben ülnek majd meg rajta. A Nortene napvitorlák széleiken erősítettek és UV állók, így viszonylag nagy sikerrel állnak ellent az időjárás viszontagságainak. Az egyszerű felszerelést rozsdamentes acélgyűrűk és zsinegek szolgálják. 90%-os árnyékolást adnak 165g/m2 anyagsűrűséggel. A napvitorlát feltehetjük a terasz, vagy kerti kiülők fölé, medence mellé, a játszó gyermekek védelmére, de használhatók rendezvényeken és éttermek teraszán is. Egyszerű, praktikus eszköz, ami stílusos megoldást nyújt a forró napsütésre.