Termékcsoportok » « Vissza

fejlec_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.jpg

 

Gondtalan és szép kertet szeretne?

 

krain_ontozo_ember.pngFárasztó locsolás... Szabadidő hiánya... Drága vízszámla... Öntözze kertjét inkább problémamentesen!

 

Szép kert, gondtalan pihenés, alacsony vízszámla. Lehetséges ez?

 

ontozott_kert.jpgIgen! Ha Ön szereti a kertjét, biztosan sok időt tölt el locsolással. Máskülönben elsárgul a fű, kiszáradnak a növények. Ezt nem nézheti jó szemmel, ezért minden este rászánja a szabadidejét, hogy pótolja a szép kerthez szükséges csapadékot.

 

Marad másra is ideje? Nem töltené inkább pihenéssel, családjával, barátaival?

 

Ha soknak tartja a vízszámlát és bosszantja kifizetni, de úgy érzi muszáj, mert üde zöld növényeket akar a legnagyobb nyári hőségben is, akkor dobja el a slagot és váltson praktikusabb megoldásra! Fizessen kevesebb vízdíjat!

 

Mi a kulcs? Az öntözőrendszer.

 


 

Iratkozzon fel ismeretanyagunkra és bemutatjuk a megoldást!

 

automata_ontozorendszer.jpg

Az öntözőrendszer minden felsorolt problémáját megoldja. Végre újra lehet szabadideje, amit azzal tölthet, amit a leginkább szeret, alacsonyabb lehet a vízszámlája, és ami a legfontosabb, olyan pompás kertje lehet, mint még talán soha!

 

Ha feliratkozik ingyenes ismertetőnkre, bemutatjuk hogyan érheti el azt a szabadságot és kényelmet, amit az öntözőrendszer nyújthat Önnek.

 

Megoldásunk kertjére szabható, így növényei mindig üdék és zöldek lesznek, a pázsitot pedig szomszédai irigykedve nézhetik majd. Mindezt kényszerű locsolgatás és magas vízszámla nélkül. Töltse szabadidejét azzal, amit a leginkább szeret!

 

Feliratkozása után a kapcsolatot az öntözőrendszerek bemutatására szakosodott Öntöző24 elnevezésű tematikus oldalunkon keresztül fogjuk tartani. Ennek segítségével mindent elárulunk Önnek, amit az öntözőrendszerekről tudni érdemes.

 

Iratkozzon fel az ingyenes anyagra, és ismerje meg az öntözőrendszer nyújtotta szabadságot!

 

 

Érdeklődőm az öntözőrendszer iránt

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!