Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

K-Rain Pro Sport-SS 4" – 10 cm rotoros szórófej

K-Rain
22.322 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. április 23.
 •  erős igénybevételre tervezett szórófej
 •  speciális 3-as tagolású vízfüggöny fúvóka
 •  rozsdamentes kiemelkedőszár
 •  1" belső menetes bekötés
 •  sportpályákra, ipari területre
22.322 Ft
Menny.:db

Leírás

K-Rain Pro Sport-SS 4" – 10 cm rotoros szórófej rozsdamentes kiemelkedő szárral

A Pro Sport a K-Rain professzionális forgó szórófejeinek legújabb generációja, amelyet kifejezetten a sportpályákra terveztek. A Pro Sport könnyedén megbirkózik egy 13-23 m sugarú területtel. A háromfúvókás kialakítás biztosítja a talaj egyenletes vízellátását kellő víztakarékosság mellett. Egy főfúvóka biztosítja, hogy a vízsugár nagyobb távolságra is eljusson, emellett két segédfúvóka a közepes és a kistávolságok csapadékellátását biztosítja. A Pro Sport nagysebességű változatban is kapható, amely ideális megoldás a salakos pályák gyors átnedvesítése és a portalanítás szempontjából.

A K-Rain Pro Sport forgó szórófej képes egymaga lefedni egy 13,7-23,5 m sugarú területet, 2,76-6,21 bar üzemi nyomás és 22,3-123,0 l/perc vízkibocsátás mellett. A Pro Sport hat numerikusan kódolt, egymással cserélhető fúvókával elérhető. A fúvóka vízsugár kilépési szöge 26°, három porlasztó öntözőnyílással. A szórófej rozsdamentes acélból készült beállító/szabályzó csavarral rendelkezik. A Pro Sport teljeskör és körcikk öntözést biztosít 40°-tól 360°-ig. A szórófej szórásszögének kijelzésére, a tetején elhelyezett szögtérkép és a nyílalakú mutató szolgál, amely a kiválasztott ívnek megfelelően mozog. 360° beállítása esetén a szórófej átáll egyirányú forgásra. A szórófejben egy speciális kuplung van kialakítva, amely megakadályozza, hogy a forgórész erőszakkal történő eltekerésekor a belső mechanizmus károsodjon. A szórófejbe beépítésre került egy speciális szögmemória is, ami kitérítéskor lép működésbe, amennyiben a szórófejet működés közben valaki eltekeri, akkor a szórófej automatikusan visszaáll az eredetileg beállított értékekre. A Pro Sport 10 cm magas kiemelkedő résszel rendelhető és 1"-os belső menetes csatlakozással.

A pontos és hatékony működtetés érdekében a szórófejek fúvóka kiválasztását ajánlatos szakemberre bízni. 

K-RAIN érdekességek / tények:

A K-Rain új termékkoncepciói a floridai, Riviera Beach-en található gyáregységben kerülnek tervezésre, gyártásra és kipróbálásra. A kemény természeti feltételek, az erős napsugárzás, a homokos talaj kiváló „próbapályát” jelentenek az új ötletek, megoldások számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

szögbeállítási végpont baloldali
csatlakozás 1"-os belső menetes (Rozsdamentes szárkiemelkedés)
Szórásszögtartomány 40°-tól 360°-ig.
Kijuttatott vízmennyiség 22,3-123,03 l/perc
Nyomástartomány 2,76-6,21 bar
A ház magassága 24,13 cm
Ajánlott fejkiosztás 12,19-21,34 m
Öntözési sugár 13,11-22,86 m
Vízsugár kilépési szöge 26°
Kiemelkedés 10,16 cm (4")

Termék jellemzők

 • Forradalmi jelentőségű szabadalmaztatott szórásszögbeállítás. Könnyű beállítás másodpercek alatt a szórófej tetején, egy laposfejű csavarhúzó segítségével szárazon, vagy működés közben is.
 • 1"-os belső menetes csatlakozás, lehetővé teszi az összes normál forgó szórófej cseréjét.
 • 2 az 1-ben, körcikk vagy teljeskör öntözés egyben. Fokozatmentes beállítást biztosít 40°-tól 360°-ig.
 • A szabadalmi oltalom alatt álló szögbeállítás-kijelző, a beállított szög egy nyilas mutató segítségével olvasható le a szórófej tetején.
 • A szögmemóriával rendelkező szerkezet segíti a rotort automatikusan az előre beállított helyzetbe visszahozni, még akkor is, ha közben valamilyen külső beavatkozás történt.
 • A jól bevált, szabadalmaztatott visszaálló-mechanizmus biztosítja a beállított helyzethez való folyamatos visszatérést, illetve visszaállást.
 • A szerkezet már több mint 20 éve működik!
 • A beépített csúszógyűrű segítségével a baloldali kezdőpont pozíciót könnyedén be tudjuk állítani a kiemelkedő rész elfordításával.
 • A nagy igénybevételre tervezett gumiborító megvédi a berendezést a külső behatásoktól és hozzájárul az üzembiztos működéshez.
 • A fúvókák széles választéka – ideértve a normál és az alacsonyszögben működőket – megfelelő rugalmasságot biztosít a rendszertervezésben és megkönnyíti a kívánt paraméterek elérését.
 • A gyárilag szerelt visszafolyásgátló-szelep megakadályozza a fejnél előforduló szivárgást, ezzel vizet takarít meg és növeli az üzembiztonságot.
 • 5 év gyári garancia