Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

K-Rain Pro Plus Shrub – állandó kiemelkedésű rotoros szórófejház

K-Rain
5.861 Ft
Nem értékelt
 •  öntözésiszög beállító térkép
 •  vandálbiztos forgómechanizmus
 •  állandó kiemelkedés
 •  3/4" belső menetes bekötés
 •  baloldali szögbeállítási végpont
5.861 Ft

Leírás

K-Rain Pro Plus Shrub állandó kiemelkedésű rotoros szórófejház

Az összes jellemzője a cserjés öntözés kívánalmaihoz igazodik. Kiváló dolgok néha szerény csomagolásban kaphatók. Ez a helyzet a K-Rain ProPlus Shrub rotoros szórófej esetében is. Ez a rotoros szórófej multifunkcionális, megbízható és többszörösen kipróbált. A ProPlus Shrub szórófej 2 az 1-ben, állítható és folyamatos forgásra képes. A rotor tervezésnek ez az innovatív alkatrésze 40° és 360° között folyamatos állítási lehetőséget biztosít, ezzel hozzájárul a takarékossághoz az alkatrész-gazdálkodás és a raktár-adminisztráció területén.

A szabályozható szögtartományú és teljes kört öntöző rotoros K-Rain Pro Plus rotoros szórófej alapfelszereltségébe tartozik kilenc numerikuskódolású cserélhető fúvóka. A Pro Plus termékcsalád a K-Rain korábbi zászlós tagja olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek garantálják az üzembiztonságát, lerövidítik a telepítés idejét, költségtakarékosak, minden szempontból kedvező megoldást jelentenek. A fúvókák kiváló teljesítménye a biztosítéka a legoptimálisabb öntözési sémának. A Központi Minőségvizsgáló, a C.I.T., mint független szerv által elvégzett tesztelés eredményei azt mutatják, hogy a K-Rain Pro Plus a legfontosabb területeken 90 százalékos hatékonysággal teljesített. A jól bevált, modern, megbízható. A Pro Plus szórófej kategóriájában a listavezető. Állítsd be, felejtsd el! A szögmemóriás mechanizmusa automatikusan visszaállítja a rotort a beállított helyzetbe. A technológia Önért dolgozik.

A K-Rain Pro Plus egy olyan vízmeghajtású, rotoros típusú szórófej, amely képes 6,7-15,3 m közötti terület lefedésére 2,0-5,0 bar üzemi nyomás mellett, 1,89-37,85 l/perc vízkijuttatással. A Pro Plus kilenc numerikusan kódolt, egymással felcserélhető fúvókával van ellátva. A fúvókából a vízsugár kilépési szöge 26°. A Pro Plus rendelkezik még négy numerikusan kódolt, cserélhető alacsonyszögű fúvókával is. A vízsugár kilépési szöge ezeknél 12°. Az öntözési távolság a sugárcsökkentő csavar használatával pontosan beállítható. A Pro Plus teljeskör és körcikk öntözést biztosít 40°-tól 360°-ig. A szórófej szórásszögének kijelzésére, a tetején elhelyezett szögtérkép és a nyíl alakú mutató szolgál, amely a kiválasztott ívnek megfelelően mozog. 360° beállítása esetén a szórófej átáll egyirányú forgásra. A szórófejben egy speciális kuplung van kialakítva, amely megakadályozza, hogy a forgórész erőszakkal történő eltekerésekor a belső mechanizmus károsodjon. A szórófejbe beépítésre került egy speciális szögmemória is, ami kitérítéskor lép működésbe, amennyiben a szórófejet működés közben valaki eltekeri, akkor a szórófej automatikusan visszaáll az eredetileg beállított értékekre.

 

A pontos és hatékony működtetés érdekében a szórófejek fúvóka kiválasztását ajánlatos szakemberre bízni.

K-RAIN érdekességek / tények:

A K-Rain alapítója, Carl Kah, több mint 90 szabadalom tulajdonosa az öntözőipar területén. A fontosabbak közül megemlítjük a visszafordító szerkezetet és a szögbeállító szerkezetet, valamint szögkijelzőt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Műszaki jellemzők

 • Forradalmi jelentőségű szabadalmaztatott szórásszögbeállítás.
 • Könnyű beállítás másodpercek alatt a szórófej tetején, egy laposfejű csavarhúzó segítségével szárazon, vagy működés közben is.
 • 30 cm kiemelkedés, állandó kiemelkedésű típus
 • 2 az 1-ben, körcikk vagy teljeskör öntözés egyben. Fokozatmentes beállítást biztosít 40°-tól 360°-ig.
 • A szabadalmi oltalom alatt álló szögbeállítás-kijelző, a beállított szög egy nyilas mutató segítségével olvasható le a szórófej tetején.
 • A szögmemóriával rendelkező szerkezet segíti a rotort automatikusan az előre beállított helyzetbe visszahozni, még akkor is, ha közben valamilyen külső beavatkozás történt.
 • A jól bevált, szabadalmaztatott visszaálló-mechanizmus biztosítja a beállított helyzethez való folyamatos visszatérést, illetve visszaállást. A szerkezet már több mint 20 éve működik!
 • A beépített csúszógyűrű segítségével a baloldali kezdőpont pozíciót könnyedén be tudjuk állítani a kiemelkedő rész elfordításával.
 • A nagy igénybevételre tervezett gumiborító megvédi a berendezést a külső behatásoktól és hozzájárul az üzembiztos működéshez.
 • A fúvókák széles választéka – ideértve a normál és az alacsonyszögben működőket – megfelelő rugalmasságot biztosít a rendszertervezésben és megkönnyíti a kívánt paraméterek elérését.
 • Beépített visszafolyásgátló talpszelep, amely csökkenti a szórófejnél előforduló szivárgást, ezáltal vizet takarít meg és üzembiztosabbá teszi az öntözőrendszerét.
 • 5 év gyári garancia