ipari ásványok Termékek

Gyártók

EdenEgyébK-RAINNortene / Intermas Kft.OASEORBITPedrolloPONTECScottsSPERONITECNOCOOLINGZDS

Jogi nyilatkozat

TÁJÉKOZTATÓ A SZELLEMI ALKOTÁSOK JOGÁRÓL

 

A mineralholding.hu, www.mineralholding.hu, kodhutes.hu, www.kodhutes.hu, terasz-hutes.hu, www.terasz-hutes.hu, kulteri-hutes.hu, www.kulteri-hutes.hu, kulteri-klima.hu, www.kulteri-klima.hu, teraszklima.hu, www.teraszklima.hu webszájtokon ("honlap") található tartalom a Mineralholding Logisztikai és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság ("kiadó") szellemi tulajdona.


A kiadó fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A  honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.


A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A honlaptartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a honlap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.


A honlap oldalai teljes egészében, az esetleges reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.


A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A honlaptól tartalmat átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

a) nem módosítja az eredeti információt,

b) a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

A mineralholding.hu és www.mineralholding.hu domainnevek szerzői jogi védelmet élveznek, a mineralholding és a vízöntő logo védjegyoltalomban  részesül, felhasználása - a hivatkozáskivételével - kizárólag a Mineralholding Logisztikai és Kereskedelmi Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?


Hírlevél

Értesüljön akcióinkról és híreinkről időben. Iratkozzon fel a hírlevélre.

ÉrdekelLetölthető dokumentumok

Használati útmutatók, termékismertetők, katalógusok, videók, árlisták

megnézem


Ügyfélvélemények

Végvári András

Tisztelt Mineralholding Kft. Vízöntő Öntözéstechnika Üzletág BAKSA ZOLTÁN Úrnak!
Ön olyan szolgáltatást nyújtott, amit tanítani lehetne sok világcég munkatársainak. Köszönöm és köszönöm!!!

Zöld-mező Major

Az alginithez nagy reményeket fűzünk, az idén is használtunk belőle kísérleti jelleggel, és nagyon látványos eredmények értünk el vele.

Szabó Lászlóné

Tisztelt Baksa Zoltán ügyvezető igazgató Úr!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani kérésem gyors teljesítéséért és kedves, jóindulatú soraiért.
Még egyszer köszönöm, sok sikert és jó egészség

 

További ügyfélvélemények »

 

Váltás mobil verzióra

Krain