ipari ásványok Termékek

Gyártók

EdenEgyébIntermas Kft. / Nortene / StanleyK-RAINOASEORBITPedrolloPONTECScottsSPERONITECNOCOOLINGZDS

Jogi nyilatkozat

TÁJÉKOZTATÓ A SZELLEMI ALKOTÁSOK JOGÁRÓL

 

A mineralholding.hu, www.mineralholding.hu, kodhutes.hu, www.kodhutes.hu, terasz-hutes.hu, www.terasz-hutes.hu, kulteri-hutes.hu, www.kulteri-hutes.hu, kulteri-klima.hu, www.kulteri-klima.hu, teraszklima.hu, www.teraszklima.hu webszájtokon ("honlap") található tartalom a Mineralholding Logisztikai és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság ("kiadó") szellemi tulajdona.


A kiadó fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A  honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.


A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A honlaptartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a honlap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.


A honlap oldalai teljes egészében, az esetleges reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.


A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A honlaptól tartalmat átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

a) nem módosítja az eredeti információt,

b) a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

A mineralholding.hu és www.mineralholding.hu domainnevek szerzői jogi védelmet élveznek, a mineralholding és a vízöntő logo védjegyoltalomban  részesül, felhasználása - a hivatkozáskivételével - kizárólag a Mineralholding Logisztikai és Kereskedelmi Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?


Hírlevél

Értesüljön akcióinkról és híreinkről időben. Iratkozzon fel a hírlevélre.

ÉrdekelLetölthető dokumentumok

Használati útmutatók, termékismertetők, katalógusok, videók, árlisták

megnézem


Ügyfélvélemények

Cserményi Csilla Virág Flo

Még egyszer sem fordult velem elő, hogy ennyire kedves és segítőkész lett volna egy cég telefonos munkatársa velem. Köszönöm.

Mayerné, Ági és családja

Gratulálok az ötletért, és hogy a kis emberek kényelmére is gondolnak, elérhető áron. Szívesen ajánlom Önöket ismerőseimnek is..Jó nyarat kívánok Önöknek,

Szabóné Spitzmüller Mariann

Legyen sok elégedett, sőt a szolgáltatásaiktól, segítőkész hozzáállásuktól meghatódott ügyfelük, mint amilyennek most mi érezzük magunkat.
Még egyszer köszönjük, és sok sikert!

 

További ügyfélvélemények »

 

Váltás mobil verzióra

Krain