Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ICL LandscaperPro termékek technológiája - ICL gyeptrágyák és fűmagok

Az ICL LandscaperPro termékek technológiája - ICL gyeptrágyák és fűmagok

Az ICL termékei megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak és műtrágyáik hatóanyagai segítik az eredményes gyepfenntartást.

ICL gyeptrágyák

Az ICL bemutatta a szabályozott tápanyag-leadású gyepműtrágyák új techológiáját az eqo.s® formájában. Az eqo.s a gyártó első olyan burkolási technológiája, amely többek között megfelel azoknak a legszigorúbb biológiai lebomlási szabványoknak, mint amilyeneket a 2026-os műtrágyatörvényben elvárnak. Ezen egyedi technológiával olyan terméket kínálnak, amely a gyepfű minősége, teljesítménye, megbízhatósága és biztonsága tekintetében is megfelel a magas ICL-szabványoknak. Ugyanakkor a biológiailag teljesen lebomló bevonat gyors lebomlásának köszönhetően jövőbiztos.

Az ICL innovatív táplálással és fűmag-technológiával szolgál a sűrű, zöld gyepért!

A LandscaperPro® két síkon dolgozva fejti ki erejét a legjobb minőségű gyepek létrehozásában és fenntartásában. A SmartStart™ kiemelkedő magcsírázást biztosító technológiával bevont magjainak, illetve a műtrágyák szabályozott tápanyagleadásának kombinációja egész éven át kielégítik a fűszálak igényeit. Ennek köszönhető, hogy a LandscaperPro® a büszke kerttulajdonosok mellett a professzionális kertészek és tájépítők bevált és kedvelt termékcsaládja szerte a világon.

Miben válik szembetűnővé egy kerttulajdonos számára a LandscaperPro® fűmagkeverékeinek és gyepműtrágyáinak használata?

- Remek minőségű vetőmag, amelyet szakszerűen válogatott fajtakeverék és kiemelkedő tisztaság jellemez

- A SmartStart™ bevonat biológiai úton lebomló anyagból képzett burkolat, amely képes akár saját súlyának ötszázszorosának megfelelő vizet megkötni és ezzel gélszerű réteget képezni a fűmag körül. A nedvességet ezután fokozatosan adja le, folyamatosan követve a csírázó magvak vízigényét, így a magok gyorsan csíráznak és gyors kezdeti növekedést mutatnak

- A szabályozott tápanyag-leadású műtrágyák hosszú időn keresztül biztosítják a tartós, precíz táplálást

- Egyenletes, folyamatos növekedés, mely egészségesebb gyepet, kevesebb fűnyírást és hulladékot eredményez a tápanyagok kimosódásának minimalizálása során Hogyan tekinthetünk a LandscaperPro® termékekre, mint fenntartható gyepápoló anyagokra?

A LandscaperPro® gyepműtrágyák, szabályozott hatóanyag-leadású technológiájuknak köszönhetően, egy meghatározott időtartam alatt a legegyenletesebb és legmegbízhatóbb módon juttatják el a tápanyagokat a gyökérzónába.

A tápanyagok fokozatos ellátása hatékonyabb, így a kimosódásból származó tápanyagveszteség minimális és gyakorlatilag a gyökérperzselés veszélye is kizártnak mondható. A folyamatos tápanyagleadás egészséges növekedést és erős, sűrű gyepet biztosít, ami jól bírja a taposást, ellenáll a betegségeknek, szárazságnak és egyéb igénybevételeknek. A szemet gyönyörködtető gyepfelületek alapját a vetőmagok minősége és a gyepműtrágyák teljesítménye képezi. Ezek adják meg az első lépést a strapabíráshoz, hőség- vagy hidegtűréshez, árnyéktűréshez, vagy éppen a betegségekkel szembeni védelemhez.

Az ICL díszkertészeti ágazata kutatásokat és fejlesztéseket követve alkotta meg azokat az élvonalbeli technológiáit, melyekkel a világ legjobb tápanyag-ellátási és növényvédő termékeit tudhatja magáénak.

A LandscaperPro® fűmagkeverékeinek és gyepműtrágyáinak formájában az ICL minden igényre a legkorszerűbb, folyamatosan fejlesztett és tökéletesített megoldásokat nyújtja. Termékeinek széleskörű választékát raktárunkból vásárolhatja meg.

ICL LandscaperPro gyepműtrágyák

Tartalomhoz tartozó címkék: gyeptrágya