ipari ásványok Termékek

Gyártók

EdenEgyébK-RAINNortene / Intermas Kft.OASEORBITPedrolloPONTECScottsTECNOCOOLING

Light Air légtisztítók

Termékkínálatunkban megtalálja a Light Air innovatív légtisztító készülékeit, amivel tisztán tarthatja otthona, vagy akár irodája légterét.

 

A Light Air légtisztítói ionizációs technológiával működnek és nem igényelnek hepa szűrőt. Ennek köszönhetően fenntartásuk jelentősen olcsóbb és egyszerűbb is. Üzemelésük szinte hangtalan, bátran elhelyezhető csöndes terekben és alvás közben sem zavaró. A fejlett technikai háttér mellett a svéd gyártó kiemelt szerepet szentelt a megjelenésnek is. Bátran elhelyezheti otthonában, vagy az irodában. Modern, letisztult megjelenésével mindenhol jól mutat.

 

A készülékek kiszűrik a levegőben terjedő vírusok és baktériumok 99%-át, megkötik a szálló port, pollent, füstöt és az egyéb káros anyagokat.

 

A Light Air légtisztító termékeket itt ismerheti meg bővebben. A megrendelt termékekre 10% kedvezményt és ingyenes házhozszállítást adunk.

 

 

ZMqL3_fQ_380x320.jpg

2021. Július 07.Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?


Hírlevél

Értesüljön akcióinkról és híreinkről időben. Iratkozzon fel a hírlevélre.

ÉrdekelLetölthető dokumentumok

Használati útmutatók, termékismertetők, katalógusok, videók, árlisták

megnézem


Ügyfélvélemények

Zöld-mező Major

Az alginithez nagy reményeket fűzünk, az idén is használtunk belőle kísérleti jelleggel, és nagyon látványos eredmények értünk el vele.

Mayerné, Ági és családja

Gratulálok az ötletért, és hogy a kis emberek kényelmére is gondolnak, elérhető áron. Szívesen ajánlom Önöket ismerőseimnek is..Jó nyarat kívánok Önöknek,

Szabóné Spitzmüller Mariann

Legyen sok elégedett, sőt a szolgáltatásaiktól, segítőkész hozzáállásuktól meghatódott ügyfelük, mint amilyennek most mi érezzük magunkat.
Még egyszer köszönjük, és sok sikert!

 

További ügyfélvélemények »

 

Váltás mobil verzióra

Krain