Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Orbit B-hyve - Új generációs okos kertöntözés egyszerűen a telefonról

Orbit B-hyve - Új generációs okos kertöntözés egyszerűen a telefonról

El tudta volna képzelni pár évvel ezelőtt, hogy egyszer a telefonjával fogja öntözni a kertjét? Na jó ez nem teljesen igaz, mert a szó szoros értelmében nem a telefon öntöz, nem abból jön a víz, ellenben azon keresztül adhatja meg a parancsokat rá.

Az öntözésvezérlőt összepárosítja okostelefonjával, amin aztán minden beállítást elvégezhet. Internet kapcsolattal bárhonnan a világon eléri vezérlőjét, rátekinthet az aktuális állapotra, indíthatja, leállíthatja, vagy átütemezheti az öntözési tervet. A kertöntözés technológiája is elért abba a fokozatba, hogy okosnak nevezhető.

Öntözésvezérlők

Ám a vezérlő nem attól lesz okos, hogy telefonnal programozhatjuk. Ennél jóval több van a tarsolyában. Csatlakozik a legközelebbi meteorológiai állomáshoz és követi az időjárás adatokat. Hőmérséklet és a csapadék mennyisége szerint szabályozza az öntözés mennyiségét, amikor eső várható, elcsúsztatja az indítást. Statisztikákat állít fel, ami alapján utóállításokat végez.

A B-hyve okosvezérlőn talajtípusok és adottságok szerint beállíthatók az öntözési zónák. Árnyékoltság, benapozottság, lejtésszög és növények típusai szerint bonthatjuk fel a zónákat, amire a vezérlő az adott időjárási viszonyokat figyelembe véve finomítja az öntözési eloszlásokat.

Ma már ez a valódi automata kertöntözés. Az öntözésvezérlő nem csupán az előre megadott időben öntöz az előre beprogramozott adatok szerint, hanem önmaga képes változtatni a beállításokon, külső beavatkozás nélkül. Telefonról, internetcsatlakozással bárhonnan elérhető, követhető, állítható, ám az első programozást követően önmagára hagyható. Ettől válik az Orbit B-hyve okos öntözésvezérlővé.

Termékeink elérhetők bel- és kültéri, illetve csapra szerelhető változatban is. Ide kattintva válassza ki az Önnek megfelelőt!