Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyepkezelés ICL Landscaper Pro termékekkel

Gyepkezelés ICL Landscaper Pro termékekkel
Szárazságtűrő fűmagkeverék, hatásos tápanyag utánpótlás.

Most van az ideje a gyepfenntartó műtrágyák kijuttatásának, hogy gyepét egészségesen és dúsan, zölden tartsa! Az ICL Landscaper Pro Maintenance műtrágya kiváló választás, ha komplex gyepgondozási programot tervez, beleértve a gyomirtást is. A 2-3 hónapos hatástartam biztosítja, hogy gyepének folyamatosan meglegyen minden szükséges tápanyaga.

  • Különleges tápanyag-összetétel és apró szemcseméret a sűrű, tömött gyepekhez.
  • Megnövelt nitrogéntartalom a gyors és látványos növekedésért.
  • Hosszantartó hatás: A gyep egészséges kinézetét hónapokig megőrzi.

 

Nyárra felkészülni? Leginkább a Toscana magkeverékkel!

Készüljön fel a nyári időjárás kihívásaira és tegye gyepét ellenállóbbá a hőséggel és szárazsággal szemben a Toscana magkeverékkel! Ez a magkeverék nem csak gyorsan csírázik, hanem alacsony vízigényű is, így kevesebb gondozást igényel a forró napokon. A Toscana magok kiváló hő- és szárazságtűrése mellett taposás-állóságukról is ismertek, ami lehetővé teszi, hogy a gyepet intenzíven használhassa anélkül, hogy az veszítene szépségéből.

Válassza a Toscana magkeveréket, hogy gyepét erős, egészséges és vonzóvá tegye egész nyáron át!

A 10 kg-os zsák mellett kínálatunkban elérhető az ICL Landscaper Pro Toscana fűmag 1 kg-os praktikus kiszerelése is, ami kifejezetten olyan kisebb gyepterületekre lett kialakítva, ahol a minőség és a gyors növekedés kiemelt szempont. Ideális megoldás azoknak, akik kisebb gyepeket, zöld területeket szeretnének gyorsan és hatékonyan felújítani vagy újra bevetni.

 

A gyepkezelés terén a legjobb eredményeket az ICL kiszóróival érhetjük el. Akár műtrágyát, akár fűmagot szeretne egyenletesen eloszlatni, legyen kis vagy nagyobb gyepterületről szó, kínálatunkban megtalálja a megfelelő eszközt hozzá. A pontos adagolás és az egyenletes kijuttatás garantálja, hogy gyepje zöldebb és egészségesebb legyen, mint valaha, a legkevesebb veszteséggel.