ipari ásványok Termékek

Gyártók

EdenEgyébK-RAINNortene / Intermas Kft.OASEORBITPedrolloPONTECScottsTECNOCOOLING

Everris ICL Pre Winter őszi – téli felkészítő gyeptrágya

Gyártó: Scotts

Termékkód: SC_5809

17.222 Ft27% ÁFA-val

darabszám:

Részletes jellemzők

Everris ICL Pre Winter őszi – téli gyeptrágya

 

Scotts - Everris ICL őszi – téli felkészítő Pre Winter gyeptrágya beállt gyepfelületek tápanyag-utánpótlására, a gyepfelület téli felkészítésére, más célzott kezelésekkel kombinálva őszi kijuttatásra.

 

Azonnal elérhető, raktárról.

 

Az idősebb gyepek esetében szeptembertől a télre való felkészítés a legfontosabb feladat. Az őszi műtrágyázás rendkívül fontos a gyep további élete számára. Ősszel nem a növekedést támogatjuk, hanem a növény gyökerében tárolt tápanyagkészletet töltjük fel, ami segíti a megfelelő telelést és a jövő tavaszi gyors indulást.

Erre a célra kiválóan alkalmas a 4-5 hónapos hatástartamú Scotts - Everris ICL Pre-Winter burkolt gyeptrágya. Magas káliumtartalma szilárdítja a sejteket, így a fűszálak szövetei még a tél beállta előtt kellően megerősödnek ahhoz, hogy a tél káros hatásait, a fagyot, a kiszáradást, illetve a nagy nappali-éjszakai hőmérséklet-ingadozást jobban viseljék. A Landscaper Pro Díszpark Őszi-téli felkészítő gyeptrágyát 40-45 g/m2 adagban, közvetlenül gyepszellőztetés és/vagy fűnyírás után szórjuk ki. Használhatjuk ezt a típust évelő virágágyásokban, sziklakertekben vagy cserjék, örökzöld és lombhullató fák telelésre való felkészítéséhez is. Az őszi-téli felkészítő műtrágya szeptembertől november elejéig alkalmazható. Amíg a talaj hőmérséklete 5 Celsius fölött van, a növény hasznosítja a tápanyagokat.

A műtrágyaszemcséket körülvevő kettős burkolatnak köszönhetően a tápanyagok kioldódását csak a talajhőmérséklet változása szabályozza, nem kell félni, hogy a téli csapadék hatására kimosódik a fű gyökérzónájából. A Scotts (Everris) Landscaper Pro Díszpark őszi-téli felkészítő tavaszra is tartalékol tápanyagot a gyep számára, amit az első melegebb napokon azonnal hasznosítani tud. Így a tavaszi tápanyag-utánpótlást elég márciusban elkezdeni.

 

Amennyiben nem biztos a választásban keressen minket szaktanácsadásért, információért!

 

Tudjon meg többet a Scotts - Everris ICL gyeptrágyákról, ami segítheti a döntése meghozatalában: kattintson ide a letöltéshez

Előnyök

Műszaki jellemzők Everris ICL Pre Winter őszi – téli gyeptrágya:

 

  • Szemcseméret: 0,85-2,0 mm
  • Technológia: 100% burkolt (mini Poly-S)
  • Összetétel: NPK 14+5+21+ 2 MgO (magas Kálium tartalom a szöveterősítés érdekében)
  • Hatástartam: 4-5 hónap
  • Dózis: 40-45 g/m2
  • Kiszerelés: 15 kg-os, színes, műanyag zsák
  • Egy zsák mennyiséggel kezelhető felület: 300-350 m2
  • Azonnal elérhető, raktárról.
 

Váltás mobil verzióra

Krain