ipari ásványok Termékek

Gyártók

EdenEgyébIntermas Kft. / Nortene / StanleyK-RAINOASEORBITPedrolloPONTECScottsSPERONITECNOCOOLINGZDS

Cégünkről

MINERALHOLDING KFT. 1994. évtől kezdődően foglalkozik öntözőrendszerek importjával, forgalmazásával, tervezésével. 1998-tól két kiváló és nagy múltú amerikai márkával, a K-RAIN és ORBIT gyárak termékeivel, mely öntöző márkák hivatalos magyarországi forgalmazói és képviseleti jogát cégünk birtokolja.

A Mineralholding Kft. létrehozta 2001. évben a Magyar Szabadalmi Hivatal által bejegyzett és védjegyoltalommal ellátott VÍZÖNTŐ® öntözéstechnikai üzletágát.

A Vízöntő üzletág mára már országos szintű telepítői és viszonteladói kapcsolatrendszerrel bír. Továbbképzést, oktatást, partnerrendezvényeket szervezünk. Egyre nagyobb számban és sikerrel külföldi kapcsolatokat építünk a szomszédos országok öntözőrendszer telepítőivel is.

Az általunk eddig forgalomba hozott, vagy közreműködésünkkel telepített öntözőrendszerek sokasága bizonyítja az ajánlott berendezések eredményes alkalmazhatóságát. A fent említett K-Rain és Orbit öntöző gyártók termékei már sok évtizede tesznek tanúbizonyságot a minőség, megbízhatóság, tartósság, könnyű kezelhetőség, látványos/tetszetős működés mellett.

K-RAIN indulása különös volt. Eredetileg a cégalapító, Carl Kah saját otthona számára tervezett automata öntözőrendszert. Ma már 90 szabadalom tulajdonosa, s neve fogalom az iparágban. A K-RAIN által gyártott szórófejek minősége eredményeképpen, mára már tagja a világ TOP 3 parköntözési márkájának.

Az ORBIT cég nagyságát mutatja a körülbelül 2000 terméket számláló kínálati paletta. A 40 éves tapasztalati múlt, amellyel rendelkezik, alkalmassá és hivatottá teszi az első osztályú és megbízható termékek gyártására.

Ez az oka annak, hogy a Mineralholding Kft. Vízöntő üzletága ezt a két öntözés világmárkát választotta és forgalmazza sikerrel, vevői, felhasználói elismertséggel.

 

A Vízöntő üzletág az öntözőrendszer elemein felül forgalmazói jogot birtokol kültéri klíma, más néven teraszhűtés, kültéri hűtő, párahűtés, teraszklíma, ködhűtő, párásítás, ipari hűtéstechnika berendezésekre. Ezen készülékek típusuktól, kialakításuktól függően alkalmasak kültéri használat (egyes esetekben beltérben is) során a hőmérsékletet 5 és 15 Celsius fokkal csökkenteni. Alkalmazási területei a családi hazák teraszaival kezdődően a kávézok, fagyizók, éttermek kültéri vendéghelységein keresztül a sportpályák, golfklubok pihenőin át egészen a panziók, hotelek, szállodák, aquaparkok medencéi, napozói, rendezvényhelyszínei és még számos helyszín lehetnek. A teraszklímák üzemeltetése nagyon környezettudatos és energiatakarékos, hiszen kizárólag vízzel működnek, illetve a fúvókákon keresztül porlasztott víz a kifejtett hűtőteljesítményen felül képes megkötni a levegőben lévő szállóport, polleneket és kiváló szagmegkötő képességgel is rendelkezik, amelyet a mezőgazdaságban lehet hatékonyan kihasználni állattartó (sertés, marha, baromfi) telepek hűtésé során, így elérve egy minőségi környezetet az állatok részére, ezzel arányosan növelve a hozamokat. A párásítás használata fóliák, üvegházak, hűtőházak, textil üzemek, továbbá ipari gyártó -és termelő helyiségek, gombatenyésztők, illetve borászati és sajttárolók tárolók esetében is erősen ajánlott.

 

A Mineralholding Kft. szakkereskedője az egyik legnagyobb kerti tó, tótechnika termékeket gyártó OASE márkának. A tófólia, patak -és szökőkút, szűrőtápláló szivattyú, szűrő, kert -és tóvilágítás,  tóápolás, tótechnikai berendezések forgalmazásán felül szakszerű tervezést is vállalunk. A tervezési munka vonatkozik új, illetve a már meglévő kerti tó, fürdőtó és halas vagy dísztavakra.

 

Hivatalos forgalmazói és márkakereskedői vagyunk a ZDS búvárszivattyú gyárnak. A ZDS tudja, hogy a megelégedettség a búvárszivattyú használatából, nem pedig annak gyakori felhúzásából fakad. Továbbá forgalmazunk Pedrollo szivattyúkat, áramláskapcsolókat, QSR szondát.

 

A fentiekben felsorolt és forgalmazott öntöző, öntözőrendszerek, teraszhűtés, párásítás, kerti tó -és búvárszivattyú kategóriák termékei webshop alapú honlapunk segítségével könnyedén megrendelhetők. Az eszközök házhoz szállítása szerződött csomagszállító partnerünknek köszönhetően rövid határidővel az egész országban megoldott, illetve személyes ávételre is mód van minden hétköznap 8.00 és 16.00 óra között.

 

mineralholding_szekhaz_image.jpgMegbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?


Hírlevél

Értesüljön akcióinkról és híreinkről időben. Iratkozzon fel a hírlevélre.

ÉrdekelLetölthető dokumentumok

Használati útmutatók, termékismertetők, katalógusok, videók, árlisták

megnézem


Ügyfélvélemények

Zöld-mező Major

Az alginithez nagy reményeket fűzünk, az idén is használtunk belőle kísérleti jelleggel, és nagyon látványos eredmények értünk el vele.

Szabóné Spitzmüller Mariann

Legyen sok elégedett, sőt a szolgáltatásaiktól, segítőkész hozzáállásuktól meghatódott ügyfelük, mint amilyennek most mi érezzük magunkat.
Még egyszer köszönjük, és sok sikert!

Cserményi Csilla Virág Flo

Még egyszer sem fordult velem elő, hogy ennyire kedves és segítőkész lett volna egy cég telefonos munkatársa velem. Köszönöm.

 

További ügyfélvélemények »

 

Váltás mobil verzióra

Krain