ipari ásványok Termékek

Gyártók

EdenEgyébK-RAINNortene / Intermas Kft.OASEORBITPedrolloPONTECScottsSPERONITECNOCOOLINGZDS

Cégünkről

MINERALHOLDING KFT. 1994. évtől kezdődően foglalkozik öntözőrendszerek importjával, forgalmazásával, tervezésével. 1998-tól két kiváló és nagy múltú amerikai márkával, a K-RAIN és ORBIT gyárak termékeivel, mely öntöző márkák hivatalos magyarországi forgalmazói és képviseleti jogát cégünk birtokolja.

A Mineralholding Kft. létrehozta 2001. évben a Magyar Szabadalmi Hivatal által bejegyzett és védjegyoltalommal ellátott VÍZÖNTŐ® öntözéstechnikai üzletágát.

A Vízöntő üzletág mára már országos szintű telepítői és viszonteladói kapcsolatrendszerrel bír. Továbbképzést, oktatást, partnerrendezvényeket szervezünk. Egyre nagyobb számban és sikerrel külföldi kapcsolatokat építünk a szomszédos országok öntözőrendszer telepítőivel is.

Az általunk eddig forgalomba hozott, vagy közreműködésünkkel telepített öntözőrendszerek sokasága bizonyítja az ajánlott berendezések eredményes alkalmazhatóságát. A fent említett K-Rain és Orbit öntöző gyártók termékei már sok évtizede tesznek tanúbizonyságot a minőség, megbízhatóság, tartósság, könnyű kezelhetőség, látványos/tetszetős működés mellett.

K-RAIN indulása különös volt. Eredetileg a cégalapító, Carl Kah saját otthona számára tervezett automata öntözőrendszert. Ma már 90 szabadalom tulajdonosa, s neve fogalom az iparágban. A K-RAIN által gyártott szórófejek minősége eredményeképpen, mára már tagja a világ TOP 3 parköntözési márkájának.

Az ORBIT cég nagyságát mutatja a körülbelül 2000 terméket számláló kínálati paletta. A 40 éves tapasztalati múlt, amellyel rendelkezik, alkalmassá és hivatottá teszi az első osztályú és megbízható termékek gyártására.

Ez az oka annak, hogy a Mineralholding Kft. Vízöntő üzletága ezt a két öntözés világmárkát választotta és forgalmazza sikerrel, vevői, felhasználói elismertséggel.

 

A Vízöntő üzletág az öntözőrendszer elemein felül forgalmazói jogot birtokol a Tecnocooling kültéri klíma, más néven teraszhűtés, kültéri hűtő, párahűtés, teraszklíma, ködhűtő, párásítás, ipari hűtéstechnika berendezésekre. Ezen készülékek típusuktól, kialakításuktól függően alkalmasak kültéri használat (egyes esetekben beltérben is) során a hőmérsékletet 5 és 15 Celsius fokkal csökkenteni. Alkalmazási területei a családi hazák teraszaival kezdődően a kávézok, fagyizók, éttermek kültéri vendéghelységein keresztül a sportpályák, golfklubok pihenőin át egészen a panziók, hotelek, szállodák, aquaparkok medencéi, napozói, rendezvényhelyszínei és még számos helyszín lehetnek. A teraszklímák üzemeltetése nagyon környezettudatos és energiatakarékos, hiszen kizárólag vízzel működnek, illetve a fúvókákon keresztül porlasztott víz a kifejtett hűtőteljesítményen felül képes megkötni a levegőben lévő szállóport, polleneket és kiváló szagmegkötő képességgel is rendelkezik, amelyet a mezőgazdaságban lehet hatékonyan kihasználni állattartó (sertés, marha, baromfi) telepek hűtésé során, így elérve egy minőségi környezetet az állatok részére, ezzel arányosan növelve a hozamokat. A párásítás használata fóliák, üvegházak, hűtőházak, textil üzemek, továbbá ipari gyártó -és termelő helyiségek, gombatenyésztők, illetve borászati és sajttárolók tárolók esetében is erősen ajánlott.

 

Kiemelt Nortene és Stanley márkapont, minden ami kerti kiegészítő és kézi szerszám. Gyepszegély, vakondháló, árnyékoló, belátásgátló, stb... Hatalmas választékban, igazán remek ár/értékarányban találhatóak meg kínálatunkban ezen nagy múltú márkák termékei.

 

Forgalmazó, viszonteladói a különböző úgynevezett ásványi talajjavító trágyáknak, amik a föld természetes natúr csodái. Nélkülöznek mindenfajta kiegészítést, adalékot, kemikáliát, kizárólag természetes anyagú, ahogyan a földtörténet alatt kialakult. Egyetlen feldolgozás történik rajtuk, mégpedig a különböző szemcsenagyságra, osztályozottságra való őrlésük. A föld kincsei az alginit, zeolit, mészkőliszt, perlit.

 

A Mineralholding Kft. szakkereskedője az egyik legnagyobb kerti tó, tótechnika termékeket gyártó OASE márkának. A tófólia, patak -és szökőkút, szűrőtápláló szivattyú, szűrő, kert -és tóvilágítás,  tóápolás, tótechnikai berendezések forgalmazásán felül szakszerű tervezést is vállalunk. A tervezési munka vonatkozik új, illetve a már meglévő kerti tó, fürdőtó és halas vagy dísztavakra.

 

Hivatalos Pedrollo viszonteladó, búvárszivattyú, önfelszívó és egyéb szivattyú áramláskapcsoló, QSR szonda.

 

A fentiekben felsorolt és forgalmazott öntöző, öntözőrendszerek, teraszhűtés, párásítás, kerti tó -és búvárszivattyú, kerti kiegészítők, ásványi talajjavító kategóriák termékei webshop alapú honlapunk segítségével könnyedén megrendelhetők. Az eszközök házhoz szállítása szerződött csomagszállító partnerünknek köszönhetően rövid határidővel az egész országban megoldott, illetve személyes ávételre is mód van minden hétköznap 8.00 és 16.00 óra között.

 

mineralholding_szekhaz_image.jpg



Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?


Hírlevél

Értesüljön akcióinkról és híreinkről időben. Iratkozzon fel a hírlevélre.

Érdekel



Letölthető dokumentumok

Használati útmutatók, termékismertetők, katalógusok, videók, árlisták

megnézem


Ügyfélvélemények

Szabóné Spitzmüller Mariann

Legyen sok elégedett, sőt a szolgáltatásaiktól, segítőkész hozzáállásuktól meghatódott ügyfelük, mint amilyennek most mi érezzük magunkat.
Még egyszer köszönjük, és sok sikert!

Bobory Gábor

Tisztelt Vágó Úr!
Az express kereskedő címet érdemelnék meg!!
Köszönöm,
G. Bobory

Szabó Lászlóné

Tisztelt Baksa Zoltán ügyvezető igazgató Úr!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani kérésem gyors teljesítéséért és kedves, jóindulatú soraiért.
Még egyszer köszönöm, sok sikert és jó egészség

 

További ügyfélvélemények »

 

Váltás mobil verzióra

Krain